X

IB3 ofereix aquest dilluns el debat de candidats a la presidència del Govern central

A partir de les 22.00 h PSOE, PP, C's, Unides Podem i Vox donaran a conèixer les seves propostes

03/11/2019

IB3 ofereix aquest dilluns el debat de candidats a la presidència del Govern central

El Pavelló de Cristal de la Casa de Camp de Madrid acollirà aquest dilluns el debat a cinc, que aplega els candidats a la presidència del Govern central de les principals formacions nacionals. Hi estan convocats el socialista Pedro Sánchez, el popular Pablo Casado. També el líder de Ciutadans, Albert Rivera, el d’Unides Podem, Pablo Iglesias i, per primera vegada, el líder de VOX, Santiago Abascal, a qui la Junta Electoral va impedir participar en un debat similar l’abril passat, perquè la seva formació encara no tenia representació al Congrés.

La discussió política s’ha dividit en cinc blocs: El primer és cohesió territorial, en el qual de ben segur serà tractada la qüestió catalana. Els candidats també debatran sobre economia, problemes socials i igualtat, temes internacionals i qualitat democràtica.

L’ordre de participació s’ha sortejat i obrirà i tancarà les intervencions Pablo Iglesias, a qui seguiran en el minut inicial d’obertura Albert Rivera, Santiago Abascal, Pedro Sánchez i Pablo Casado. També s’ha sortejat qui iniciarà i tancarà els blocs temàtics, així com la disposició en el plató. Els periodistes Ana Blanco i Vicente Vallés seran els moderadors d’aquest debat, organitzat per l’Acadèmia de la Televisió.

03/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris