X

El debat electoral, en directe a IB3

S'enfronten els candidats a la presidència del Govern central, a tan sols sis dies de les eleccions del 10-N

04/11/2019

El debat electoral, en directe a IB3

S’ultimen els darrers preparatius per al debat a cinc d’aquest dilluns al Pavelló de Cristall de la Casa de Campo de Madrid i que IB3 televisió oferirà en directe. Es tracta de l’únic debat electoral en què s’enfronten els candidats a la presidència del Govern central, a tan sols sis dies de les eleccions del 10-N.

Hi seran presents el socialista Pedro Sánchez, el popular Pablo Casado, el líder de Ciutadans Albert Rivera, el líder de la formació morada Pablo Iglesias i, per primera vegada, també hi està convocat el líder de VOX, Santiago Abascal.

El debat, moderat pels periodistes Ana Blanco i Vicente Vallés, l’obrirà i tancarà Pablo Iglesias, segons els resultats del sorteig. En el minut inicial d’obertura el seguirà, en aquest ordre, Albert Rivera, Santiago Abascal, Pedro Sánchez i Pablo Casado.

Seran 5, els eixos principals de la discussió política: cohesió territorial, on la qüestió catalana marcarà bona part d’aquest primer bloc; el segon eix és economia; el tercer política social i ¡igualtat; el quart bloc qualitat democràtica i, per acabar, es tractaran temes de política internacional. Els candidats a presidir el Govern central cercaran convèncer els votants indecisos i també donaran a conèixer les propostes dels seus programes electorals.

04/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris