X

Els alumnes de batxilletat de Ses Salines, sense bus gratuït per anar a l’IES de Campos

Els pares han hagut de llogar un autobús que els costa 3.500 euros al mes, el que suposa un cost de 100 euros per alumne

04/11/2019

Els alumnes de batxilletat de Ses Salines, sense bus gratuït per anar a l’IES de Campos

Els pares d’una trentena d’alumnes de batxillerat de ses Salines i la Colònia de Sant Jordi que tenen com a centre de referència l’institut de Campos estan en peu de guerra perquè han perdut el transport gratuït per als seus fills. L’empresa d’autocars que ofereix el servei ha ajustat les places disponibles a la demanda real a què té dret i ara no queden places per als 34 alumnes de batxillerat que fins ara es beneficiaven de les que quedaven buides. Han hagut de llogar un autobús que els costa 3.500 euros al mes el que suposa un cost de 100 euros per alumne.

El pares Defensen que tenen assignades 220 places d’autobús escolar quan només se’n beneficien 177 alumnes. Són els pares dels alumnes de batxillerat de ses Salines i la Colònia de Sant Jordi. Fins ara, l’empresa concessionària prestava el servei amb 4 autocars, fet que deixava places lliures que podien ocupar els alumnes de batxillerat. Ara, l’empresa ha ajustat les places a la demanda real d’alumnes d’educació secundària i FP bàsica, deixant fora els alumnes de batxillerat. Fet que ha obligat els pares a contractar un autobus, que els costa 100 euros mensuals per alumne.

L’Ajuntament de ses Salines s’afegeix a la demanda dels pares i reclama que es compleixin les condicions de la concessió que, segons diuen, és de 220 places per a tot el municipi. Per aquest motiu, han demanat una reunió amb la conselleria.

La Conselleria d’Educació afirma que l’empresa concessionària compleix el contracte i que no està obligada a oferir transport als alumnes de batxillerat.

 

04/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris