X

Binissalem acollirà el I Certamen Coral pel pont de la Puríssima

En aquesta edició hi prendran part 5 corals mallorquines, una de Tarragona i una infantil de Granada que vendrà com a convidada

04/11/2019

Binissalem acollirà el I Certamen Coral pel pont de la Puríssima

Binissalem té una gran tradició de grups de cant coral. Aquest fet es deu, en bona mesura, a la tasca desenvolupada pel compositor, pedagog i director de cors, Baltasar Bibiloni, que és binissalemer. Arran d’aquest fet, la coral 3 x 4 i l’escola de música del poble han organitzat el primer certamen coral que tendrà lloc druant el pont de la Puríssima.

Els integrants de la coral 3 per 4 ja fa dies que es preparen per aquest primer certamen del qual seran el grup amfitirió. En aquesta edició hi prendran part 5 corals mallorquines, una de Tarragona i una infantil de Granada que vendrà com a convidada, però que no competirà. Els organitzadors volen que el certamen vagi més enllà de la música.

Les corals que participaran en el certamen competiran entre elles i en el seu repertori hauran d’incloure, almanco, una peça composada per en Baltasar Bibiloni. 3 x 4 – que l’any que ve complirà 25 anys- no competirà, però sí que farà un petit concert el dia de la inauguració del certamen.

A part de col·laborar en l’organització, els particulars i també les empreses poden contribuir fent aportacions econòmiques que van des dels 5 euros i fins els més de mil. Fer-ho donarà dret als col·laboradors a tota una sèrie de compensacions en funció de la quantitat econòmica que s’aporti.

 

04/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris