X

El Govern destinarà 8 milions d’euros a la millora de les zones turístiques balears

La majoria de projectes, 8, són a Mallorca, amb un pressupost de 5 milions d'euros

05/11/2019

El Govern destinarà 8 milions d’euros a la millora de les zones turístiques balears

La situació dels treballadors de Thomas Cook a les Illes podria canviar aviat. La ministra de Turisme en funcions diu que hi ha nous inversors interessats a comprar actius del turoperador.

Precisament, per minvar els efectes de la desfeta de Thomas Cook a les zones turístiques balears, des de Londres s’ha anunciat la lletra petita de les inversions estatals. Són 8 milions d’euros repartits en 10 projectes.

La majoria, 8, són a Mallorca, amb un pressupost de 5 milions d’euros. Hi destaca un projecte patrimonial per reivindicar la història de Santa Margalida; corredors verds i vies ciclistes a Capdepera i Palma i la senyalització d’una ruta per recórrer l’est de l’illa, dotat amb 915.000 euros. És la partida més alta

A Menorca, s’hi destina un milió 400.000 euros en un únic projecte integral: la millora i modernització d’urbanitzacions turístiques. I el mateix passa a l’illa d’Eivissa: un milió 600.000 euros per millorar i embellir els accessos a la façana marítima, entre Vila i Sant Josep. Els doblers arribaran entrat el 2020.

Amb vista a l’any que ve, el Govern central vol incloure als pressupostos generals una partida d’almenys 10 milions d’euros per a projectes similars a totes les Illes.

05/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris