X

63 treballadores de la llar aconsegueixen una feina regularitzada gràcies a Càritas

El servei d'intermediació laboral de la ONG posa en contacte els contractants i les treballadores i els ajuda a tramitar les altes

09/11/2019

63 treballadores de la llar aconsegueixen una feina regularitzada gràcies a Càritas

El servei d’intermediació laboral per a l’àmbit del treball domèstic ha aconseguit que enguany 63 persones tinguin una feina estable i regularitzada.

Mitjançant aquest projecte, la ONG posa en contacte demandants de servei domèstic a persones (majoritàriament dones) que volen treballar en aquest sector. Trien els perfils idonis per a cada llar i expliquen als ocupadors el tipus de contracte que s’ha de fer, el temps de descans o les vacances que han de tenir. Més de 300 persones s’han interessat per aquestes xerrades informatives.

Quan algú acorda la contractació d’una persona, Càritas els ajuda a tramitar l’alta a la Seguretat Social i després supervisa cada mes que s’acompleixin les condicions laborals pactades.

Segons les dades de l’entitat, la majoria són persones que estan contractades per atendre a una persona gran o que tenen alguna dependència i a la vegada fan feina a la llar ja que tenen un contracte setmanal de 36,5 hores.

09/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris