X

Els afectats per l’esclafit d’Eivissa tenen fins a aquesta setmana per informar dels danys

De moment, han arribat unes 100 reclamacions que l'Ajuntament remetrà a la Delegació del Govern

12/11/2019

Els afectats per l’esclafit d’Eivissa tenen fins a aquesta setmana per informar dels danys

Al barri de Can Germà, una de les zones més afectades per l’esclafit a Eivissa, els efectes de la DANA encara són visibles i ja es treballa per normalitzar-la. Els vesins agraeixen el treball del dispositiu d’emergències, les hores immediatament posteriors al temporal, però ara reclamen més ajudes per restaurar els desperfectes i alliberar les seves cases dels arbres caiguts.

Els desperfectes que han patit els vesins de Can Germà van dels 3.000 euros fins als 60.000 depenent del cas. Segons els vesins de Can Germà i Cala Salada, hi ha més de 150 propietats afectades, que han de posar-se en contacte amb l’Ajuntament i trametre-hi cada cas particular. Els vesins només tenen aquesta setmana per fer arribar tota la informació del cost dels danys causats per l’esclafit. L’ajuntament després ho remetrà a la Delegació del Govern. De moment, han arribat unes cent reclamacions.

Sant Antoni ha informat de la contractació d’un equip de reforç per a neteja de les restes d’arbres: dos camions i quatre operaris més, que s’afegeixen als cinc que ja hi havia.

12/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris