X

Sacionats 150 conductors de patinets elèctrics a Palma des que existeix l’ordenança

L'Ajuntament ha llançat una campanya a les xarxes socials i es farà un estudi per determinar quins són els punts negres de la ciutat

16/11/2019

Sacionats 150 conductors de patinets elèctrics a Palma des que existeix l’ordenança

No tenir l’edat mínima per circular en patinet, que són els 15 anys, o fer-ho per zones prohibides són les infraccions que més cometen a Palma els usuaris d’aquest tipus de vehicles. L’Ajuntament va començar l’octubre passat una campanya informativa que s’estén ara a les xarxes socials tot i que, ara ja sí, es multen les infraccions.

Fer com aquesta al·lota, és a dir, circular en patinet per les voravies o la calçada té una sanció de 40 euros. La Policia Local de Palma du des que va entrar en vigor l’ordenança reguladora dels vehicles de mobilitat personal informant els usuaris però encara sorgeixen dubtes:

Fins el 30 de setembre s’han imposat 150 multes; la majoria són per no tenir l’edat mínima exigida, que és de 15 anys, no respectar la normativa de trànsit, circular per llocs prohibits, fer- ho utilitzant el mòbil o amb auriculars o sota el efectes de l’alcohol o les drogues. L’Ajuntament de Palma afirma que l’ordenança és molt clara i delimita per on es pot circular:

Per això, des d’avui mateix, comença una campanya a les xarxes socials mentre s’inicia un estudi per determinar quins són els punts negres que generen conflictes entre els patinets i els vianants.


Els accidents amb patinets elèctrics es multipliquen per sis a Palma  
La Policia de Palma farà un estudi per detectar on hi ha més accidents de patinets elèctrics

 

16/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris