X

Alberto Corbacho atorga un valor exponencial al partit davant el Real Murcia

L'aler mallorquí reafirma el seu compromís amb l'Hestia Menorca, però sempre amb la porta oberta per tornar a l'elit

16/11/2019

Alberto Corbacho atorga un valor exponencial al partit davant el Real Murcia

L’Hestia Menorca (7-2) vol confirmar el seu bon moment davant el Reial Múrcia (6-3), a partir de les 20 hores. Ampliar la ratxa de sis i sumar una victòria que pot valer per a la segona fase són els objectius. Un equip d’IB3 ha compartit les hores prèvies d’aquest enfrontament amb Alberto Corbacho. Amb ell hem parlat del present de l’equip i també del seu futur a l’illa.

Alberto Corbacho és un luxe a la LEB Plata i una de les claus per entendre la trajectòria de l’Hestia Menorca. L’aler mallorquí mai no ha amagat que l’illa és una estació d’enllaç en la seva carrera a l’elit. Mentrestant, el millor especialista de la dècada a l’ACB posa al servei del projecte menorquí una targeta de visita amb més de 1.100 triples.

Corbacho ha firmat una mitjana de quatre triples en les sis victòries seguides de l’Hestia. Anit, davant el Reial Múrcia, el marcador tindrà un valor exponencial. L’experimentat exterior ha jugat a l’illa amb l’Imprenta Bahía, el Huelva i el Breogán. La passió de l’aficionat menorquí no l’ha sorprès, ni que davant el Barça hi hagués més de 3.000 espectadors a la grada.

Esperant què li ofereix el futur, Corbacho continuarà anotant perquè el Menorca gaudeixi de les millors vistes a la LEB Plata.

Foto portada: Antxon Castresana / Hestia Menorca

16/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris