X

Seguim amb temps inestable i fred

Aquest mes de novembre s’està caracteritzant per la inestabilitat i les plogudes i, en la darrera setmana, per les temperatures baixes

16/11/2019

Seguim amb temps inestable i fred

Toni Martínez

Hem començat el cap de setmana amb ruixades i ambient bastant fred. Les precipitacions més abundants s’han concentrat a Ciutadella (27 mm), Sant Mateu d’Albarca (19 mm) i Escorca (14 mm). Durant la nit i matinada s’han produït a les Pitiüses amb calabruixades destacables i durant el matí i el migdia a Menorca i el nord de Mallorca principalment.

Doncs bé, demà no s’espera que plogui enlloc, tot i que tindrem niguls per tot amb estones de sol. Les temperatures pujaran entre 2 i 3 ºC i superarem els 15 ºC de forma generalitzada. Amb tot, la mar estarà remoguda amb onades d’entre 2 i 3 metres, sobretot a primeres hores del dia.

En aquest sentit hi ha activat un avís de color groc per part de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) per mala mar a Menorca i el nord de Mallorca. L’avanç de previsió per als propers dies estarà encapçalat per aquesta variabilitat, amb noves plogudes dilluns, més estabilitat dimarts i un nou canvi de temps entre dimecres i dijous amb pluges que podrien ser abundants i generals. Tot i això, encara queden dies i haurem de seguir les actualitzacions de @TempsIB3 i els serveis informatius d’IB3.


Neu al Puig Major i temperatures màximes de 15 graus 

16/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris