X

Els britànics valoren Menorca amb 79 punts sobre 100, sobretot la seguretat i el clima

La consultora Mabrian conclou que la meitat vénen atrets pel sol i platja, però també la gastronomia i la natura serveixen com a reclam

18/11/2019

Els britànics valoren Menorca amb 79 punts sobre 100, sobretot la seguretat i el clima

Els britànics donen un 79 sobre un 100 de satisfacció global a Menorca. El que més valoren és la seguretat, seguit del clima, i el producte. Però… què cerquen?, per què decideixen venir a Menorca a passar-hi les seves vacances? Gairebé la meitat vénen atrets pel sol i la platja; una quarta part, per l’oferta cultural i natural, i un 12%, hi venen per la gastronomia. Els qui cerquen oci nocturn i compres són la minoria.

Han estat prop d’un milió de britànics els que han arribat a l’illa des que va començar l’any. I hi continuen arribant després de l’estiu, gràcies a l’acord de comàrqueting del Consell de Menorca amb l’aerolínia Easyjet, que manté un enllaç permanent amb Londres durant tot l’any. Però, què cerquen els britànics que visiten Menorca durant l’hivern?

La fallida de Thomas Cook ha provocat una nova incertesa, però el Consell ja ha trobat qui cobrirà bona part dels 90.000 turistes que el desaparegut turoperador duia cada any a l’illa.

18/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris