X

Petició unànime de Menorca perquè es revisi el repartiment de l”ecotaxa’ i es tengui més en compte els municipis

El conflicte català divideix el vot del govern del Consell: el PSOE s'alinia amb el PP, però els seus socis es desmarquen

18/11/2019

Petició unànime de Menorca perquè es revisi el repartiment de l”ecotaxa’ i es tengui més en compte els municipis

El conflicte català ha estat protagonista del ple del Consell de Menorca de la mà d’una Proposta d’Acord del Grup Popular per condemnar la violència. Durant el debat s’ha evidenciat que els partits que conformen l’equip de govern dividit votarien diferent. El PSOE s’ha alineat amb el PP, a l’oposició, per condemnar els actes violents i també el tall sense autorització que es va fer de la carretera general de Menorca. Les altres dues potes del govern insular, Podem i Més per Menorca, hi han votat en contra per l’ús polític que -segons diuen- els populars volen fer del conflicte.

En canvi sí que hi ha hagut unanimitat en l’acord de revisar els projectes a finançar per l’Impost de Turisme Sostenible. Tots els partits amb representació al Consell de Menorca volen donar major pes a les propostes municipals i dels consells insulars, que varen ser obviades en el darrer repartiment, tot i que l’executiu menorquí hi va votar a favor.

18/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris