X

El tripartit de Ciutadella rebutja la petició de VOX d’intervenir ‘de públic’ al ple municipal

L'informe municipal ho permetria basant-se en el Reglament de participació ciutadana

19/11/2019

El tripartit de Ciutadella rebutja la petició de VOX d’intervenir ‘de públic’ al ple municipal

Finalment Vox no tindrà veu al ple de Ciutadella d’aquest dijous. La junta de portaveus ha rebutjat la petició per poder intervenir, tot i no tenir cap regidor. Una decisió que contradiu l’informe municipal, que reconeix que el Reglament de participació ciutadana preveu la intervenció de polítics sense representació a la corporació, igual que entitats, associacions o d’altres col·lectius.

La majoria d’esquerres s’ha imposat a l’oposició, que veia amb bons ulls que el partit d’extremadreta pogués fer una pregunta en el plenari. PSM, PSOE i Unides Podem argumenten que Vox s’ha presentat a les eleccions i que el poble no els ha donat representació. També sostenen que el reglament no permet debatre una qüestió ja tractada prèviament. Un punt que l’oposició no comparteix, ja que interpreta que aquesta limitació fa referència a quan és un mateix partit, entitat o col·lectiu qui repeteix la proposta.

Toni Camps, líder de Vox, pretenia preguntar l’equip de govern sobre la restitució del mur del camí de baix, que amenaça de desprendre’s des de fa dos anys.

19/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris