X

Els partits nacionals es posicionen sobre la sentència del Cas ERO

La sentència del Cas ERO arriba a tan sols unes setmanes del debat d'investidura per a la formació d'un nou Govern central

20/11/2019

Els partits nacionals es posicionen sobre la sentència del Cas ERO

Hores després d’anunciar-se la sentència condemnatòria a 19 dels 21 ex-alts càrrecs socialistes acusats pel Cas ERO, els partits nacionals, enmig de les negociacions per la investidura de Pedro Sánchez, s’han posicionat sobre la interlocutòria.

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha demanat responsabilitats al partit socialista i que Sánchez comparegui públicament. Mentrestant, la coordinadora de Podem a Andalusia, Teresa Rodríguez, ha acusat el partit socialista de trencar amb la confiança ciutadana.

El Portaveu de justícia de Ciutadans, Edmundo Bal, per la seva banda, ha demana la dimissió de Pedro Sánchez i la seva compareixença pública per a demanar perdó als ciutadans.

El Secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, en canvi, s’ha llevat responsabilitats i ha assegurat que el Cas ERO no és del seu partit actual, donat que va “succedir en anteriors legislatures”. En tot cas, la sentència del Cas ERO arriba a tan sols unes setmanes del debat d’investidura per a la formació d’un nou Govern central.

20/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris