X

Continua oberta l’operació antidroga de la Guàrdia Civil a Mallorca i la península

Les investigacions se centren ara en una finca situada entre Muro i sa Pobla que ha estat escorcollada pam a pam cercant cocaïna i doblers

21/11/2019

Continua oberta l’operació antidroga de la Guàrdia Civil a Mallorca i la península

Continua oberta l’operació antidroga que la Guàrdia Civil va iniciar aquest dimecres a diversos municipis de Mallorca i també a la península. De moment, hi ha 33 persones detingudes i s’han requisat importants quantitats de droga i doblers.
Àngela: Les investigacions se centren ara en una finca situada entre Muro i sa Pobla que ha estat escorcollada pam a pam cercant cocaïna i doblers.

Aquest dimecres, es dugueren a terme 34 escorcolls a cases i magatzems de 6 municipis de Mallorca i també de la Península. Però aquest dijous, la investigació, s’ha centrat en els terrenys al voltant d’aquesta finca.

En els 34 escorcolls que varen fer aquest dimecres, els agents requisaren diferents quantitats de cocaïna, haixix, MDMA i marihuana; a més de doblers, un cotxe amb doble fons, armes de foc aparentment simulades i una pistola elèctrica. Un dels 33 detinguts fins ara és un dels homes que cuidava d’aquesta finca. El propietari dels terrenys, que està totalment sorprès, està col·laborant amb els agents.

La investigació, que es troba sota secret de sumari, es va iniciar fa uns mesos. El passat dia 8 de novembre ja va donar els primers fruits, i la Guàrdia Civil va requisar al port d’Alcúdia prop de 7 quilos de cocaïna amagats en un vehicle que baixava d’un ferri procedent de Barcelona

21/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris