X

Més 3.000 persones que viuen a la costa sud de Sant Lluís no disposen de transport públic a l’hivern

L'Ajuntament veu en bons ulls la possibilitat de bonificar els usuaris que empren el taxi i espera contar en dos anys amb un autobús que recorri tota la costa

21/11/2019

Més 3.000 persones que viuen a la costa sud de Sant Lluís no disposen de transport públic a l’hivern

A Sant Lluís, quasi la meitat dels residents viuen a urbanitzacions i no tenen autobús durant l’hivern. Per als que no disposen de cotxe particular, això és un problema gros. Per això, l’Ajuntament ha demanat al Consell que hi hagi transport públic tot l’any, i mentrestant estudia la possibilitat de bonificar els usuaris que empren el taxi.

Un exemple és Punta Prima que queda sense cap mena d’activitat durant tot l’hivern. A finals d’octubre va passar el darrer autobús que enllaçava la urbanització fins al municipi de Sant Lluís i Maó, i no serà fins al maig, quan comenci la temporada turística, que torni a funcionar. Una problemàtica per a tots els vesins de la zona.

Davant aquesta mancança, l’Ajuntament veuria amb bons ulls bonificar el servei de taxi pels residents, mentrestant el servei d’autobús no pugui ser una realitat. Així i tot, el consistori ha demanat al Consell incloure a les noves concessions una línia que enllaci totes les urbanitzacions durant l’hivern i solucionar així la demanda dels residents.

Són més de 3.000 persones les que viuen a les urbanitzacions de la costa sud de Sant Lluís, més de la meitat del municipi, però que tot i això no disposen de transport públic durant l’hivern.

21/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris