X

Jaime Martínez estaria preparant una alternativa al lideratge de Company

La iniciativa voldria donar solució a la gran desafecció que, segons fonts consultades per IB3 Notícies, hi ha entre els responsables municipals

22/11/2019

Jaime Martínez estaria preparant una alternativa al lideratge de Company

Dimissions a les juntes locals del Partit Popular d’Andratx, Búger i ara Calvià, on José Manuel Ruiz ha fet efectiva la sortida de la presidència, tal com havia anunciat el maig passat. Segons exdirigents de la Part Forana consultats per IB3 Notícies, el malestar ve de lluny i està relacionat amb la pèrdua de pes de les juntes locals a l’estructura interna de poder.

El sector crític apunta a la manca de lideratge i de projecte de l’actual direcció liderada per Biel Company. Fonts de la direcció regional parlen d’una campanya per desprestigiar Company, i el portaveu del PP balear nega que hi hagi crisi al partit.

En aquest context, l’exconseller de Turisme Jaime Martínez estaria liderant un projecte de candidatura alternativa a Company en el pròxim congrés dels populars balears, una iniciativa que voldria donar solució a la gran desafecció que, segons fonts consultades per IB3 Notícies, hi ha entre els responsables municipals.

22/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris