El BTTB Mallorca s’atura de guanyar

Perd 66-78 a Son Moix davant el Canoe i romp una ratxa de 7 triomfs consecutius

24/11/2019

La inspiració de Boris Barac ha estat el motor inicial del B the travel brand, però ben aviat Son Moix ha comprovat que el Canoe seria mal d’enfonsar. L’impuls local inicial s’ha consumit per les mossegades de Lobo i el domini de Kabasele. 8 punts cadascun han firmat al descans per establir un 31 a 38 preocupant. Enyorava Felix Alonso la producció de Bivià i la intimidació de Xavi Rey. El capità ha aparegut després del descans per iniciar un intercanvi de cops des del triple que tenia com a rerefons la manca d’intensitat defensiva. Els minuts es consumien amb una inspiració de cara a la cistella ínfima, de només el 40 per cent. El darrer quart ha començat amb 12 punts de desavantatge, però on havia de comparèixer l’èpica ha aparegut un desert de 3 minuts sense anotació de cap equip. Petites fuetades no han bastat per reaccionar i el B the Travel Brand s’ha deixat anar mentre el Canoe gaudia damunt la pista. La tercera derrota del curs arriba quan el lideratge era a tocar i contra un rival de la zona baixa. Lliçó present per corregir en el futur.