X

Els ‘Premis Mallorca Cinema’, aquest dimecres al Principal

El certamen neix amb l'objectiu de reconèixer i impulsar les produccions fetes a Mallorca i s'han presentat quasi una cinquantena de projectes

25/11/2019

Els ‘Premis Mallorca Cinema’, aquest dimecres al Principal

Les Illes i especialment Mallorca passen ara per un moment dolç quant a la producció audiovisual. I ho és tant per la quantitat i qualitat dels creadors i artistes illencs com per la captació de noves produccions nacionals i internacionals. Tant és així que ara hi manca mà d’obra qualificada. El que ja no manca, però, són uns premis institucionals que reconeguin la feina d’aquest sector.

Amb un pressupost de 100 mil euros, de les 14 categories, les millor premiades amb 25 mil euros són la de millor película produïda a Mallorca i així com la de millor pel·lícula feta fora de l’illa. Entre les més nominades trobam “Pullman”, de Toni Bestard, “Ciutat dels morts”, de Miquel Eek i “La Jaula”, de Marcos Cabotà. Coneixerem tots els guanyadors a la cerimònia que se celebrarà el pròxim dimecres, a partir de les 8 de l’horabaixa al Teatre Principal de Palma.

25/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris