X

Els premis Posidònia de la Cambra de Comerç pitiüsa guardonen l’experiència

La Societat Cultural Ebusus, la Nàutica Pins, la Capelleria Bonet i els magatzems Aragón reben els premis Posidònia 2019

27/11/2019

Els premis Posidònia de la Cambra de Comerç pitiüsa guardonen l’experiència

Joan Ribas i Eulària Juan ja eren matrimoni quan el 1973 varen decidir obrir a Vila Almacenes Aragón. Hi venien mobles de cuina i confeccionaven llistes de bodes.

Un altre referent no només a Eivissa sinó en l’àmbit internacional és la Capelleria Bonet, un dels negocis més antics del barri de la Marina, també a la capital de l’illa. L’actual propietària ha aconseguit sobreviure adaptant-se a les noves tendències i oferint sempre una gran qualitat.

Com també ha sabut adaptar-se als nous temps l’empresa Nàutica Pins a Formentera: va néixer els anys 80 com a drogueria i venda d’articles per a pesca, i avui és un referent en el sector de la nàutica.

La Cambra de Comerç reconeixerà aquest dimecres a la nit la trajectòria de tots tres negocis, a més d’atorgar la menció honorífica a la Societat Cultural Ebusus, perquè és des de 1927 un referent cultural i social de la ciutat d’Eivissa.

27/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris