X

L’Avarca de Menorca defensa el coliderat davant l’Haro Rioja

La segona plaça atorga l'accés directe a les semifinals de la Copa; Neusa Neto, recuperada de l'esquinç de turmell

30/11/2019

L’Avarca de Menorca defensa el coliderat davant l’Haro Rioja

L’Avarca de Menorca rep l’Haro Rioja (19 hores), amb l’objectiu de consolidar el coliderat i fer un pas més cap a les semifinals de la Copa de la Reina que s’organitzarà a Ciutadella. Hem compartit les hores abans del partit amb una de les protagonistes, Wanda Banguero.

Wanda Banguero compleix, al seus 27 anys, la seva desena temporada a Europa. Aquesta internacional per Colòmbia ha trobat a Ciutadella el racó ideal per continuar la seva carrera. I l’Avarca de Menorca, un dels complements idonis per a un projecte ambiciós. El primer objectiu, mantenir la segona plaça actual en acabar la primera volta, per accedir directament a les semifinals de la Copa.

Avui toca guanyar per despenjar d’aquesta cursa un rival directe, l’Haro Rioja, que a la pretemporada es va imposar al torneig de Ciutadella. Per aconseguir-ho, l’Avarca compta amb la fiabilitat que ha demostrat l’oposada de Cali, pròpia d’un ordinador de darrera generació. El hardware de Banguero va produir 29 punts en la victòria a Las Palmas, essent la millor jugadora (MVP) de la jornada 5.

La sud-americana valora que l’Avarca li permeti compartir vestidor amb jugadores contrastades. Recuperada Neusa Neto de l’esquinç al turmell dret i amb la baixa i Maria Barrasa -te toca el ligament creuat anterior del genoll esquerra- Wanda confia a repetir davant l’Haro un dels seus gestos preferits, la salutació al triomf.

30/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris