X

Palma celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

La iniciativa neix per ressaltar la importància de l'educació i els vincles comunitaris

30/11/2019

Palma celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Palma forma part del projecte de Ciutat Educadora, com ja ho són moltes d’altres a la resta de l’estat, per ressaltar la importància de l’educació en les ciutats. En total ja s’han unit 493 ciutats de 36 països. El lema d’enguany és: “Escolta la ciutat per transformar-la”. Per això vol donar veu als seus habitants i crear de cada vegada més vincles comunitaris.

L’ajuntament de Palma prioritza un compromís col·lectiu, que compti amb l’opinió i les idees de tothom. Cal treballar sobretot, diuen, en els temes socials i els que afecten el medi ambient i el clima. La música de la coral del projecte sociomusical “Sons del barri”, han animat la jornada davant Cort. L’objectiu del programa que es du a terme en els centres educatius de la barriada de Son Gotleu des del 2013, és oferir igualtat d’oportunitats als nins més vulnerables utilitzant la música com a eix de cohesió social.

El batle, José Hila, ha estat l’encarregat de la lectura del manifest. El Dia Internacional de les Ciutats Educadores és un moviment internacional creat per l’Associació Internacional de Ciutats Educadores AICE que es va fundar al 1994.

30/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris