El Mallorca fa mèrits, però perd

El Mallorca cau davant el Betis (1-2), suma la tercera derrota a Son Moix  i queda un punt per sobre del descens

30/11/2019

El Mallorca es tornava a encomanar a Son Moix però aquesta vegada li ha sortit creu davant el Betis, de fet les coses s’han complicat des del minut 5. Baba ha fet un penal que no admet discussió sobre Fekir. Joaquin ha estat l’encarregat d’executar la pena màxima… Ho fa amb la tranquil·litat que donen els seus 38 anys. El gol encaixat ha esperonat el Mallorca, Tahe Kubo, el millor avui, ha tengut bones ocasions, la més bona aquesta al minut 14… Poc després Fran Gámez ha estat providencial per evitar el 0 a 2 que també hagués estat de Joaquín. El Mallorca cercava l’empat… al minut 19 Raíllo es troba la pilota en aquest córner i fa el que pot. Tot seguit Aleix Febas no resol després d’una bona jugada de Lumor per banda esquerra… Si uns minuts abans havia estat Gámez al 26, ha estat Salva Sevilla qui ha impedit el segon del Betis. Però al minut 32 ha arribat això: Baba, que no ha tengut el seu dia, perd la pilota al mig del camp, Guardado veu Fekir i el francès sense gaire problemes troba espai per xutar i superar Manolo Reina.

La segona part ha començat amb Lago al terreny de joc que ha entrat per Baba. Precisament de Lago ha estat la passada en aquesta ocasió de Febas que l’envia per damunt del travesser. A partir d’aquí s’han viscut moments frenètics. Al minut 53 penal sobre Dani Rodíguez… Lago Junior transforma però amb suspens perquè Joel l’arriba a tocar. Fran Gámez ha tornat salvar un gol del Betis en una jugada en què el Betis ha reclamat penal per mans. Poc després el Mallorca ha tengut dues ocasions seguides i pràcticament calcades, el primer que ho prova és Antonio Raillo, el segon Dani Rodríguez. Una l’atura Joel l’altra acaba a córner. Al minut 73 bona jugada de Take Kubo que la deixa per Lago però el de Costa d’Ivori no pot controlar ni pegar-li de primeres. Lago l’ha tornada a tenir i enca més clara… Jugada de Pablo Chavarría per banda dreta la pilota arriba a Lago Junior que falla incomprensiblement. Al 85 Take ho ha tornat a intentar però Joel ha contestat al seu xut amb seguretat.  Ja en temps afegit Lumor ha vist la segona groga i es perdrà el partit contra el Barça
Al final derrota, la segona conscutiva i tercera de la temporada a Son Moix.