X

El Parlament celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

S'ha aprovat per unanimitat un manifest sota el lema "El valor de la diferència"

02/12/2019

El Parlament celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

La inclusió i la diversitat han estat les protagonistes del ple d’avui al Parlament. L’hemicicle ha estat l’escenari d’una sessió extraordinària amb motiu del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat, que té lloc el 3 de desembre. A la sala de plens s’ha aprovat un manifest “a favor del valor de la diferència”, en el qual s’ha celebrat la diversitat. L’encarregat de llegir-lo ha estat l’exjugador de bàsquet, Fernando Romay.

L’entitat encarregada de l’organització d’aquest ple és la Unió d’Associacions, Centres i Federacions d’Assistència a Persones amb Discapacitat de Balears (UNAC), una ONGè que treballa des de fa 30 anys per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies. La federació agrupa una trentena d’entitats i atén cada any 2.500 persones. El col·lectiu valora la feina feta fins ara però reclama a l’Administració complir amb els seus compromisos, com augmentar la creació de places concertades per usuaris amb discapacitat.

La sessió d’avui ha disposat d’un gegant solidari: Fernando Romay. Els seus 2 metres i 13 centímetres d’alçada han servit per traslladar un missatge: en creure en les potencialitats de cada persona. La sala ha aprovat per unanimitat les seves paraules.

02/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris