X

Els veïnats de Son Carrió quedaran sense cap oficina bancària aquest mes

L’única que quedava oberta en aquest nucli del municipi de Sant Llorenç, i de la Banca March, ha anunciat que baixa la barrera

03/12/2019

Els veïnats de Son Carrió quedaran sense cap oficina bancària aquest mes

Foto: EUROPA PRESS

Els carrioners i les carrioneres ja no podran anar al banc al seu poble i s’hauran de desplaçar fins a Sant Llorenç o altres nuclis de població per fer gestions bancàries. L’única oficina que quedava oberta a Son Carrió, de la Banca March, ha anunciat que tanca aquest mes de desembre. Per això els carrioners i també l’Ajuntament s’han mobilitzat per evitar el tancament. De fet els veïns ja es varen concentrar dissabte davant l’oficina de l’entitat bancària per demanar que continuï oberta.

Tot i que l’Ajuntament s’ha posat en contacte i es reuneix amb els responsables de l’entitat, de moment res no indica que l’oficina pugui seguir oberta. “Per part de l’Ajuntament ens hem reunit amb els caps de zona de la Banca March per veure si es podria fer res, encara hi estam en contacte i de moment no hem aclarit res”, ha explicat a IB3 Ràdio el regidor delegat de Son Carrió, Jaume Bassa.

A Son Carrió hi viu molta gent gran, poc avesada a fer servir internet o els caixers automàtics. Fa alguns anys ja va tancar una altra oficina bancària i per això tan l’Ajuntament com l’Associació de veïnats consideren primordial que el caixer automàtic continuï funcionant i que l’oficina s’obri, al manco, un dia a la setmana. “Fa uns anys hi havia dues oficines al poble, l’altre banc ja va tancar i n’havia quedat un. Fins ara es complien els serveis però trobam que hi ha d’haver almanco un banc obert i que com a mínim doni atenció personalitzada algun dia a la setmana; també volem que quedi el caixer per poder donar accés als serveis bancaris mínims”, afegeix el delegat Jaume Bassa.

L’Ajuntament assegura que no totes les persones grans de Son Carrió disposen vehicle propi o de familiars amb cotxe que puguin acompanyar-los fins a alguna de les quatre sucursals bancàries que es troben a Sant Llorenç. Per això l’Ajuntament seguirà negociant perquè no desaparegui l’oficina bancària de Son Carrió. I és que el tancament pot causar un greu perjudici a molts dels veïnats de Son Carrió. “No tothom té vehicle propi o un familiar que pugui acompanyar-lo fins banc al poble de veïnat, hi ha gent que realment tendria dificultats per poder accedir al servei de banc i no és just que s’hagi de dependre d’altra gent per poder fer gestions bancàries”, conclou el regidor delegat de Son Carrió.

03/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris