X

El pressupost del Consell d’Eivissa pel 2020 serà un 17% inferior al d’enguany

El capítol d'inversions baixa un 76 per cent. La millores al recinte de Fires d'Eivissa o a l'Hipòdrom de Sant Rafel serien els projectes més destacats

05/12/2019

El pressupost del Consell d’Eivissa pel 2020 serà un 17%25 inferior al d’enguany

El consell d’Eivissa gestionarà l’any que ve 18 milions i mig menys que el 2019, és a dir, quasi 89 milions i mig d’euros. Es tracta del pressupost més baix dels darrers 4 anys. Segons explica la institució, un dels motius és la reducció de gairebé dos milions de les transferències del govern. Una altra és no haver inclòs aportacions d’altres administracions que encara no s’han signat, com diuen, sí ho va fer l’anterior equip de govern per inflar els comptes.

La inversió del Govern per habitant en transport a Mallorca, asseguren, és de 170 euros mentre que a Eivissa és de 30. Volen reclamar al Govern més aportació i que es faci càrrec de projectes que li pertoquen com l’escola d’hostaleria o els habitatges de protecció oficial.

Destaquen que així i tot que la partida destinada a benestar social és la més alta de la història i que la cooperació municipal es multiplica per 6. El capítol d’inversions però es desploma i baixa un 76%, arribant als poc més de 5 milions. Les millores al recinte de Fires d’Eivissa o a l’Hipòdrom de Sant Rafel serien els projectes més destacats.

05/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris