X

Sencelles i Sóller es recuperen del temporal

Els municipis varen atendre més de 170 telefonades per incidències del temporal

05/12/2019

Sencelles i Sóller es recuperen del temporal

L’aigua corr amb força avui al torrent Major de Sóller. Res a veure, però, amb el temps de dimecres matí, quan caigueren 210 litres en 12 hores i el torrent es desbordà.

Tots els camins de Sóller estan oberts i avui matí, només 4 baixos continuaven negats. Treien l’aigua, però tornava a entrar. El torrent Major va mig però molts de camps encara acumulen molta d’aigua.

Aquest dijous alguns residents voluntaris han netejat la platja d’en Repic de llaunes i plàstics que la torrentada havia arrossegat a vorera de mar. La policia local del municipi va atendre dimecres 115 telefonades d’emergència i bombers de Mallorca i Protecció Civil varen fer més d’una trentena d’intervencions.

A Sencelles torna la normalitat. L’Ajuntament va haver d’atendre una seixantena de telefonades per emergències. Aquest matí han reobert la carretera amb Inca, que dimecres quedà negada i tallada perquè es desbordà el torrent Solleric. També s’ha reobert la carretera amb Santa Maria però encara està tancat el camí dels 2 pous, on l’aigua va ascendir de forma notable.

05/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris