X

Les Illes esperen més de 225.000 viatgers aquest pont

Ja s'han cancel·lat quatre vols per mor de la vaga general a França

06/12/2019

Les Illes esperen més de 225.000 viatgers aquest pont

Avui comença un cap de setmana llarg pel pont de la Constitució i són molts els que decideixen sortir de les illes. L’aeroport de Son Sant Joan té programats més de 800 vols per aquests tres dies i de moment es preveu tranquil·litat, tot i que ja s’han cancel·lat quatre vols per mor de la vaga general a França.

Tot i que avui matí l’aeroport de Son Sant Joan no semblàs gaire ple hi estan programats 295 vols i s’espera que avui hi passin més de 45.000 viatgers i més de 225 mil a totes les illes durant el cap de setmana.

Molts illencs aprofiten el pont per viatjar a la península i per visitar la família. D’altres ho fan per conèixer Europa. Alguns, això sí, amb un poc de retard per mor de la vaga nacional a França que encara continua.

N’hi ha que parteixen, però altres trien Mallorca per passar el cap de setmana. A Palma, l’ocupació hotelera per al pont és del 40%. Alguns hotels del centre de la ciutat fan quasi ple. Tot i això l’associació hotelera de Palma i Cala Major assegura que les dades d’ocupació són un 15% més baixes que les de l’any passat.

06/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris