X

Camargo i Picornell dimiteixen de la formació morada a les Balears

Critiquen el rumb de l'actual direcció del partit que "obeeix les polítiques del PSOE"

06/12/2019

Camargo i Picornell dimiteixen de la formació morada a les Balears

Laura Camargo i Baltasar Picornell en una imatge d'arxiu.

L’exportaveu parlamentària de Podem, Laura Camargo, i l’expresident del Parlament, Baltasar Picornell, han anunciat avui la dimissió del Consell Autonòmic de Podem a les Balears. Critiquen el rumb de l’actual direcció del partit que “obeeix les polítiques del PSOE”. Junt amb ells, altres 9 membres també han abandonat la formació, bona part d’ells de la corrent anticapitalista de la formació morada.

Gairebé fa 4 anys que Laura Camargo i Alberto Jarabo eren les cares de Podem a les Illes. Avui, la que va ser cofundadora del partit, abandona el Consell Autonòmic. Junt amb ella, també dimiteix l’expresident del Parlament, Baltasar Picornell, que actualment és regidor a Felanitx. En una carta, critiquen la direcció del partit d’obeir tant el PSOE que desapareixen les reivindicacions pròpies de Podem. Camargo es mostra crítica perquè la formació ha deixat de costat, diu, les polítiques de territori i ambientals.

L’exportaveu també critica l’acord de Pablo Iglesias amb Pedro Sánchez

Amb tot, avui la imatge de l’executiva de Podem a les Balears en l’acte institucional del dia de la Constitució era d’unitat. El secretari d’organització, Alejandro López, ha criticat, però, que hagin anunciat ara la dimissió.

Entre els membres dimissionaris, també es troba l’exregidor de Palma Aligi Molina.

 

06/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris