X

Alberto Encinas agraeix a la Guàrdia Civil la seva perseverança per haver recuperat a la seva filla després de 8 anys

Els familiars d'Olivia Encinas, la menor recuperada després de ser 8 anys desapareguda amb sa mare, han visitat aquest dilluns els investigadors de la Guàrdia Civil que han fet possible el retrobament amb son pare

09/12/2019

Alberto Encinas agraeix a la Guàrdia Civil la seva perseverança per haver recuperat a la seva filla després de 8 anys

Els familiars d’Olivia Encinas, la menor recuperada després de ser 8 anys desapareguda amb sa mare, han visitat aquest dilluns els investigadors de la Guàrdia Civil que han fet possible el retrobament amb son pare. Alberto Encinas, el pare de la nina, s’ha emocionat molt i ha agraït als agents la seva perseverança. També ha assegurat que l’adaptació d’Olivia està sent molt més ràpida del que esperaven.

Encinas, juntament amb la seva germana Elena i sa mare, han visitat els investigadors de la Guàrdia Civil que han comandat la recerca. Olivia fa només uns dies que és a ca seva, a Pollença. Va desaparèixer quan tenia 3 anys, i ara ha tornat a casa, però no coneix ni l’idioma, ni la seva família. Tot i això, els seus familiars, s’han sorprès perquè s’adapta molt ràpidament.

Els agents de la benemèrita que han estat al capdavant de la recerca han viatjat 5 vegades a Polònia i, tot i que no han volgut revelar massa detalls de l’operació, sí que han assegurat que la inactivitat per part de la policia polonesa ha retardat la resolució.

Els familiars són conscients que Olivia necessitarà temps per adaptar-se a la nova vida. Segons ha informat la Guàrdia Civil, la mare ha estat acusada d’un delicte de sostracció de menors, i ara les autoritats espanyoles i poloneses hauran de prendre una decisió.

09/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris