X

El pressupost municipal de Maó serà de 39,5 milions, gairebé el mateix que fa un any

Es destinen 4,6 milions a inversions, amb una nova nau per la Brigada i Policia com la de major import

09/12/2019

El pressupost municipal de Maó serà de 39,5 milions, gairebé el mateix que fa un any

Maó disposarà d’un pressupost per l’any que ve de 39.578.669 euros, gairebé el mateix import que enguany. Un 12% es destinarà a inversions, entre les quals destaquen les mediambientals i del foment de canvi d’hàbits en mobilitat. També es comprarà una nau industrial per ubicar dependències municipals al polígon industrial, ja que la construcció de la futura residència de gent gran de Maó als quarters de Santiago obliguen la policia local i la brigada a cercar una nova ubicació. Es traslladaran a l’antiga fàbrica Madesa al polígon industrial, que l’ajuntament comprarà i adequarà.

Pel que fa a la resta d’inversions previstes als pressupostos de Maó per l’any vinent es destinarà un milió d’euros a obres al carrer de Sant Jordi i a la plaça del Bastió, al centre històric. L’objectiu és doble: renovar-ne els serveis d’aigua i el sanejament i pacificar-ne el trànsit. També es donarà continuïtat al carril bici de la Ronda i es cobrirà l’aparcament públic del carrer de Vives Llull amb plaques solars.

L’any que ve Maó també remunicipalitzarà -tornarà a gestionar directament- el Servei de Recaptació Voluntari de tributs, taxes i impostos.

09/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris