X

El 54% dels balears del ‘baby boom’ creuen que la seva pensió serà insuficient

Una enquesta del BBVA explica que el 85% considera que és necessari estalviar

10/12/2019

El 54%25 dels balears del ‘baby boom’ creuen que la seva pensió serà insuficient

La generació balear del “baby boom”, nascuts entre l’any 57 i 77, estan més preocupats per la seva jubilació que a la resta de l’estat. Una enquesta del BBVA posa de manifest que el 85 per cent dels residents a les illes consideren necessari estalviar per al futur. Són, gairebé, 10 punts percentuals més que la mitjana a Espanya. És més, el 54 per cent creu que els ingressos que tendran via pensions no seran suficients per viure sense ensurts durant la jubilació. Davant aquest escenari, el 61 per cent utilitzaria l’habitatge com a font d’ingressos.

Amb l’actual conjuntura de tipus d’interès, els dipòsits no són una opció perquè la inflació es menja la poca rendibilitat que ofereixen i els plans de pensions penalitzen molt fiscalment a l’hora de recuperar els doblers invertits. Per tant, resten els fons d’inversió, però requereixen un assessorament.

Enguany, el banc d’Espanya ha posat damunt la taula de debat una opció popular en el Regne Unit però molt desconeguda aquí i que ara es comença a comercialitzar aquí altra vegada: la hipoteca inversa.

10/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris