X

Música en directe per celebrar la posada en marxa de la finestra única a Can Oleu

El Govern pretén fer de Can Oleo un punt d'exhibició de tota classe d'arts escèniques, a més ser la seu de l'Agenda Balear per al Desenvolupament Sostenible 2030

10/12/2019

Música en directe per celebrar la posada en marxa de la finestra única a Can Oleu

Can Oleo es vesteix de festa per celebrar que ja és el centre neuràlgic de l’Administració balear quant a gestió de tota classe de tràmits burocràtics relacionats amb la cultura. La Delegació de Cultura del Govern, l’Institut d’Estudis Baleàrics i l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears comparteixen ja un sòl espai, donant com a resultat la creació d’una finestra única.

A més, el Govern pretén fer de Can Oleo un punt d’exhibició de tota classe d’arts escèniques, a més ser la seu de l’Agenda Balear per al Desenvolupament Sostenible 2030. Per celebrar-ho, el pati d’aquest edifici palmesà rehabilitat i inaugurat l’any 2011 serà avui, durant tot l’horabaixa i fins a mitjanit, l’escenari de la representació de l’actriu Concha Vidal i la dansa vertical d’Aina Pascual, així com de la música d’artistes com ara Leonmanso, Carlota Cáceres, Jansky, Toni Vaquer o Zulú Zulú.

10/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris