X

Protesta a Cort pel desnonament de la família Szczesniak

A més de demanar la dimissió de Neus Truyol per la seva gestió han criticat l'actuació policial duita a terme

11/12/2019

Protesta a Cort pel desnonament de la família Szczesniak

La família desnonada d’un pis del barri de Santa Catalina de Palma i membres de la plataforma “Stop desnonaments” s’han concentrat aquest dimecres, davant l’ajuntament per protestar tant contra l’actuació dels serveis municipals en aquest cas, com per la força utilitzada durant la intervenció policial. El portaveu de la plataforma, Joan Segura, detingut aquest dimarts durant el desnonament per “desobediència i resistència a l’autoritat”, ha assistit a la concentració després de quedar en llibertat amb càrrecs.

El menor, Oscar Szczesniak, ha llegit un manifest deixant ben clara la postura de la seva família davant el que consideren una pèssima gestió del seu cas.

També hi han assistit membres de la plataforma “Stop desnonaments” que, a més de demanar la dimissió de Neus Truyol per la seva gestió, han criticat l’actuació policial duita a terme.
TOTAL
Joan Segura, coportaveu de la plataforma i que va ser detingut per desobediència i resistència a les forces de l’ordre, també ha fet acte de presència a la concentració després de quedar en llibertat amb càrrecs.

Els sindicats policials defensen l’actuació duita a terme pels seus companys.

La titular del jutjat d’instrucció número 3 de Palma i ahir en funcions de guàrdia ja va dictaminar que la detenció s’havia duit a terme de manera legal. Tot i això, els serveis jurídics de la plataforma estudien recórrer aquesta decisió.

11/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris