X

Condemnen a 25 anys de presó l’home acusat de matar el seu exsogre a Sencelles

La sentència determina a més que el condemnat haurà de pagar indemnitzacions que sumen 260.000 euros als familiars de la víctima

13/12/2019

Condemnen a 25 anys de presó l’home acusat de matar el seu exsogre a Sencelles

L’home que va ser declarat culpable el passat 3 de desembre per l’assassinat del seu exsogre a Sencelles al maig de 2017 ha estat condemnat aquest divendres a 25 anys de presó pel crim.

La magistrada presidenta del tribunal del jurat, Gemma Robles, ha establert per a l’assassí una pena de 23 anys de presó pel delicte d’assassinat i una altra de 2 anys de presó per robatori amb violència, perquè l’acusat va emportar-se diners de la casa que va assaltar i va colpejar fins a la mort al pare de la seva excompanya sentimental.

El jurat va establir que l’acusat era autor d’un assassinat amb traïdoria i acarnissament per  facilitar la comissió d’un altre delicte, i d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Tant la Fiscalia com l’acusació particular que va representar ala vista la família de l’assassinat van reclamar pel crim penes que sumaven 30 anys de privació de llibertat.

La sentència, feta pública aquest divendres pel Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB), determina a més que el condemnat haurà de pagar als familiars de la víctima indemnitzacions que sumen 260.000 euros.

L’acusació particular havia reclamat durant el judici una indemnització de 400.000 euros per a la filla del mort, 150.000 euros per a cadascun dels pares i 100.000 per a la germana.

La Fiscalia va sol·licitar indemnitzacions de 100.000 euros a la filla de la víctima i de 75.000 euros als seus pares.


Un guàrdia civil descriu el crim de Sencelles com “una carnisseria”
L’acusat d’assassinar el seu exsogre a Sencelles admet el delicte d’homicidi però no recorda els fets

13/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris