X

Partit amb aroma a semifinal de Copa entre l’Avarca i La Laguna

Les ciutadellenques, encara amb la baixa de María Barrasa, es juguen en dues jornades ser cap de sèrie de la competició del K.O.

14/12/2019

Partit amb aroma a semifinal de Copa entre l’Avarca i La Laguna

Duel directe a partir de les 19 hores entre l’Avarca de Menorca i el Sanaya Libby’s La Laguna per ser cap de sèrie a la Copa de la Reina i, per tant, entrar directament a les semifinals de la competició del K.O. que s’organitzarà a Menorca, del 28 de febrer al dia 2 de març. Maira Westergaard, una de les jugadores més determinants de l’equip de Ciutadella, pronostica un partit molt igualat.

L’Avarca i La Laguna arriben a la penúltima jornada de la primera volta distanciades per un punt a favor de les menorquines. L’equip de Tenerife, que juga també competició europea, serà un rival complicat.

La punta de l’Avarca, tot passió a la pista, espera també un plus per part de l’afició. Westergaard, tercera màxima anotadora de la competició amb una mitjana de 17 punts per partit, serà una de les claus en la resolució del partit.

En la seva tercera temporada a Ciutadella, l’argentina se sent valorada i respectada. La jugadora afirma que l’Avarca té la millor plantilla dels darrers anys i que pot aspirar a tots els títols.

La central portuguesa Neusa Neto està a disposició de Bep Llorens, una volta s’ha recuperat de l’esquinç al turmell dret, mentre que la col·locadora María Barrasa segueix sent baixa per una lesió al lligament creuat anterior del genoll esquerra.

14/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris