X

El Ministeri de Justícia no confirma la reubicació de l’Institut Forense a Eivissa

Encarregarà un informe de riscos laborals per saber si es pot canviar la ubicació de l'Institut de Medicina Legal i Forense

14/12/2019

El Ministeri de Justícia no confirma la reubicació de l’Institut Forense a Eivissa

La sotssecretària del Ministeri de Justícia Cristina Latorre ha estat la primera representant ministerial a visitar els nous jutjats d’Eivissa des de la seva obertura el passat 2 de desembre. Amb ella, un equip d’arquitectes, ha revisat les instal·lacions. Diuen que encarregaran un informe de riscos laborals per saber si es pot canviar la ubicació de l’Institut de Medicina Legal i Forense en els nous jutjats de la plaça de sa Graduada després de les queixes dels forenses.

El Ministeri de Justícia estudiarà la possible reubicació de la clínica forense dins l’edifici dels Jutjats d’Eivissa. En principi aquest espai havia d’anar al soterrani, però per problemes d’humitat, males olors i aïllament els treballadors que hi fan feina demanen el canvi. S’estudiarà si es reubica o no i tot dependrà d’un informe de riscos laborals, perquè utilitzen productes químics de cert risc.

 

14/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris