X

‘Star Wars’, ‘Jumanji’ o ‘Cats’, les estrenes de cinema d’aquest nadal

També destaquen a la cartellera 'Frozen II' o 'Espías con Disfraz'

15/12/2019

‘Star Wars’, ‘Jumanji’ o ‘Cats’, les estrenes de cinema d’aquest nadal

Dijous arriba l’esperada conclusió de la nissaga Skywalker, després de 40 anys de l’estrena de la primera pel·lícula. “Star Wars: L’ascens de Skywalker” és el novè episodi i promet ser la pel·lícula d’aquest Nadal.
Després de la continuació del clàssic del 1995 protagonitzat per l’enyorat Robin Williams, arriba “Jumanji: Següent Nivell” amb el mateix esquema això sí, i amb els mateixos herois amb diferent aparença. Ja es pot veure als cinemes.
El dia de Nadal s’estrenarà Cats, l’adaptació cinematogràfica del famós musical de Broadway amb Jeniffer Hudson, Taylor Swift o James Corden entre el llarg repartiment. L’estètica dels personatges ha espantat alguns fans, però tot apunta que serà una de les cintes d’aquestes festes.
Les veus de Will Smith i Tom Holland donen vida als personatges a la versió original “Espías con Disfraz”. Un superespia internacional i un jove científic inventor d’increïbles artefactes hauran de fer feina en equip per enfrontar-se a un gran perill.
I si parlam d’una proposta imprescindible per als més petits, des de fa unes setmanes es pot veure als cinemes la segona part de Frozen. Si cercau la típica cinta romàntica de Nadal, Last Christmas és la vostra.

15/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris