X

Ja es coneixen els detalls del programa de la Diada de Mallorca 2019

L'acte central, presentat per l'escriptora i periodista Llucia Ramis i l'actriu Agnès Llobet, serà retransmès per IB3 Televisió en directe

16/12/2019

Ja es coneixen els detalls del programa de la Diada de Mallorca 2019

El programa d’actes de la Diada de Mallorca d’enguany està pensat, d’una banda, per donar a conèixer el Consell de Mallorca, però també, per a mostrar allò que per part del Consell destaquen com a identitat mallorquina. La Presidenta del Consell, Catalina Cladera ha assegurat que el model de Mallorca que es pretén és “feminista, inclusiva, igualitària”.

L’acte central, presentat per l’escriptora i periodista Llucia Ramis i l’actriu Agnès Llobet, serà retransmès per IB3 Televisió en directe. Està programat per diumenge 29, i ho han volgut fer coincidir amb l’entrega dels premis Mallorca Creació Literària i de Fotografia 2019 per arribar al màxim de gent possible.

Concerts, exposicions infantils i fins i tot visites guiades a institucions per part dels propis consellers, són només alguns dels molts actes programats per aquesta diada disponibles al web del Consell.

16/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris