X

Molts dubtes el primer dia de la nova EMT

S'han afegit sis línies i han canviat el recorregut i les aturades de 19 de les que ja hi havia

18/12/2019

Molts dubtes el primer dia de la nova EMT

40 informadors, repartits en torns de matí i horabaixa, tracten d’aclarir tots els dubtes… que en aquest primer dia han estat molts. En total, s’han afegit 6 línies i s’ha canviat el recorregut i les aturades de 19 de les que ja hi havia.

Primer dia de la revolució de l’EMT, i a les parades amb més afluència de passatgers, com les de la plaça d’Espanya, hi ha hagut certa confusió. En alguns casos per desconeixement i en altres perquè l’aplicació mòbil de l’EMT convidava a l’error.

Per tractar d’aclarir els dubtes dels usuaris, 20 informadors han estat repartits per les principals parades, i aquest dimarts  horabaixa n’hi haurà 20 més.

El regidor de Mobilitat, Francesc Dalmau, ha catalogat el dia d’històric per l’EMT, a la vegada que ha destacat que les línies 5 i 20 són les que acumulen per ara un major nombre de consultes.

També ha reconegut algunes mancances com incidències relacionades amb l’actualització de l’aplicació mòbil i amb els panells i la retolació d’algunes de les parades. A les xarxes socials, de la mateixa manera que al carrer, hi ha opinions per tots els gustos….

18/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris