X

Amics del Camí d’en Kane i Consell esperen obrir el 2020 el pas, ara tancat, per Santa Rita

El nou catàleg municipal acredita que és públic, però no hi ha diners reservats per comprar altres trams conflictius, com el de Terra Roja

18/12/2019

Amics del Camí d’en Kane i Consell esperen obrir el 2020 el pas, ara tancat, per Santa Rita

En aquests moments hi ha quatre fronts oberts per poder recuperar l’històric Camí d’en Kane al seu pas per Ferreries. El més conegut és el conflicte judicial a Binimoti, després que el Jutjat Contenciós anul·lés la decisió de l’Ajuntament d’incorporar a l’inventari de béns públics el tram que passa per aquesta finca. Però també estan tancats els passos per Santa Rita, Binissuès i Terra Roja. Tot i això Els Amics del Camí d’en Kane són optimistes i demanen al Consell que reservi doblers per arranjar tots aquells trams que l’administració aconsegueixi recuperar. Així ho han transmès als responsables del Consell de Menorca en una reunió celebrada avui migdia.

Dels quatre trams, el que sembla que podria tenir una solució més pròxima és el de Santa Rita, ja que estaria acreditat que existeix un dret de pas públic. També s’hi està a prop en el cas de Terra Roja, gràcies a predisposició de la propietat de la finca a assolir un acord. El Consell de Menorca ja ha elaborat un “petit projecte” sobre per on hauria de discórrer el camí i ja està demanant pressupostos per poder tancar amb paret seca aquest tram, tal com ha demanat la propietat.

18/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris