X

S’allarguen les obres de la carretera de Fornalutx

Els danys són majors del que s'estimà en un primer moment

19/12/2019

S’allarguen les obres de la carretera de Fornalutx

La carretera de Sóller a Fornalutx no es reobrirà al trànsit fins d’aquí, al manco, tres setmanes. Les obres de reparació s’allargaran més del previst perquè s’ha d’esbucar el tram afectat per fer-lo nou. Per tant, s’anirà definint el termini a mesura que avancin les obres. Està tancada al trànsit des de dimarts per mor de l’esbucament d’un bocí de mur del torrent; I els danys són majors dels que s’estimaren en un primer moment.
total

A més, just per aquest punt hi passen dues canalitzacions; la d’aigua potable de sa Costera i la d’aigües residuals de Fornalutx. Per tant, les feines consisteixen ara a esbucar el tram de carretera sense afectar aquests subministraments. Paral·lelament, s’estan realitzant tasques de neteja del torrent per evitar possibles incidents durant les obres si torna a ploure intensament.

Mentre durin les obres, es reorganitzarà el trànsit per evitar incidents. En un principi es calcula que podria reobrir-se la carretera d’aquí a tres setmanes, però s’anirà definint a mesura que s’hi vagi actuant.

19/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris