X

La Cambra de Representants aprova els càrrecs contra el president nordamericà

Trump considera que el judici polític serà "un suïcidi polític" per al Partit Demòcrata

19/12/2019

La Cambra de Representants aprova els càrrecs contra el president nordamericà

Tira endavant el judici polític contra Donald Trump. La Cambra de Representants ha aprovat contra el president nordamericà els càrrecs d’abús de poder i d’obstrucció al Congrés. La passa següent és la celebració de l’impeachment al Senat, tot indica que a principis de gener.

Sense un sol congressista republicà a favor, la cambra de representants aprovà els càrrecs. Trump es converteix així en el tercer mandatari que s’enfronta a un judici polític en la història del país.

Mentre se celebrava la votació, Trump continuava amb la seva campanya de reelecció a Michigan. Durant el seu discurs davant milers de simpatitzants, el president ha criticat el procés de destitució impulsat pels demòcrates.

Trump considera que el judici polític serà “un suïcidi polític” per al Partit Demòcrata.

El judici sembla que serà al gener i es celebrarà al Senat, tot i que Nancy Pelosi ha insinuat en retrasar-ho. Continua així un ‘impeachment’ que s’inicià amb la filtració d’una conversa telefònica entre Trump i el president ucraïnès, Volodímir Zelenski. El president nord-americà el pressionava perquè investigàs el seu rival polític, el demòcrata Joe Biden i el seu fill Hunter per suposada corrupció en aquell país.

19/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris