X

L’Avarca, directe a ‘semis’ de la Copa, l’Urbia hi entra com a tercer i l’Ushuaïa es classifica a costa del Manacor

Les menorquines es van desfer de l'Alcobendas, un rival directe, mentre que l'equip de Marcos Dreyer va perdre la seva oportunitat en el set de desempat

22/12/2019

L’Avarca, directe a ‘semis’ de la Copa, l’Urbia hi entra com a tercer i l’Ushuaïa es classifica a costa del Manacor

Molta llum i qualque ombra per al vòlei balear a la darrera jornada de la primera volta de la Superlliga, que definia l’accés i les posicions definitives per a la Copa. La victòria més determinant, la de l’Avarca de Menorca, que el classifica directament per a les semifinals.

L’Avarca de Menorca va ser el gran triomfador de la jornada, va guanyar a l’Alcobendas (1-3) el duel directe per la segona plaça i es classifica directament per a les semifinals de la Copa de la Reina de la que en serà l’amfitrió. La capitana Noelia Sánchez va ser la millor anotadora ciutadellenca amb 19 punts.

L’Urbia Vóley perdia 3-2 a la pista del Terol, acaba la primera volta en tercera posició i per tant no serà cap de sèrie a la Copa del Rei que s’organitzarà a Palma. L’equip de Marcos Dreyer va forçar el set del desempat, després de recuperar un 2-0, però va caure a la darrera mànega per 15-9, tot i els 24 punts de Gerard Osorio.

L’Ushuaïa Eivissa completava el quadre de la Copa a costa del Conectabalear (3-1). L’equip de Manacor apurava les seves opcions d’entrar al torneig del KO, però el derbi balear va ser per els pitiusos, més sòlids al servei i a la xarxa. Wallaf Oliveira, amb 25 punts, va ser determinant.

22/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris