X

Els bombers fan desenes de serveis per retirar objectes i arbres

A Eivissa, tot i la mala mar, no s'han suspès les connexions amb Formentera. I a Menorca, el dic de Son Blanc a Ciutadella continua tancat, des de divendres

22/12/2019

Els bombers fan desenes de serveis per retirar objectes i arbres

El dic de Ciutadella ha continuat tancat i els bombers han hagut de fer diverses sortides a Mallorca, sobretot per retirar objectes i arbres caiguts. L’112 ha registrat més d’un centenar d’incidències a tot l’arxipèlag. Fins demà continuarà el temporal de vent i mala mar a Mallorca i Menorca.

Vent de ponent amb ratxes de fins a 80 quilòmetres per hora avui a Mallorca. També mala mar, a la Dragonera s’han registrat onades de 8 metres i a Andratx el passeig s’ha cobert de pedres i arena. El fort vendaval ha fet caure arbres al camí de sa Coma Freda. Els bombers els han hagut de retirar, serrar i amuntegar a un costat de la via perquè circulessin els vehicles.

A Palma molts incidents amb arbres i objectes que s’han hagut de retirar. Amb una grua han tallat les branques d’un arbre que tocava el cablatge elèctric.

Anit els bombers van fer una vintena de serveis i avui, durant tot el dia, ja en duen més de vint. Petites actuacions diuen per assegurar objectes i tendals. Hi ha 40 bombers de guàrdia.

El Poliesportiu Germans Escalas ha hagut de suspendre la festa de l’aigua. Anit el vent va aixecar dues plaques del sostre, just damunt la de la piscina on avui un centenar d’al·lots hi estaven convidats.

A Eivissa, tot i la mala mar, no s’han suspès les connexions amb Formentera. I a Menorca, el dic de Son Blanc a Ciutadella continua tancat, des de divendres.

22/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris