X

Manco gamba fresca i fins a un 40% més cara a Menorca, a 24 hores de la Nit de Nadal

Els motius són el mal temps que ha fet aquest mes de desembre i que ara no és temporada forta de pesca

23/12/2019

Manco gamba fresca i fins a un 40%25 més cara a Menorca, a 24 hores de la Nit de Nadal

El port de Ciutadella ha reobert aquest dilluns matí, després de tres dies tancat. El mal temps no només ha afectat el trànsit marítim, sinó també els pescadors. Una de les conseqüències és que, poques hores abans de Nadal, hi ha manco gamba fresca als mercats de Menorca. I es ven per damunt dels 50 euros el quilo, un 37 per cent més cara del que és habitual.

Quan falten poc més de 24 hores per a la celebració de la Nit de Nadal, no és fàcil trobar gambes als mercats del peix de Maó i Ciutadella. El mal temps d’aquest mes de desembre i que ara no és temporada forta de pesca han derivat en què la majoria de les parades aquest dilluns no tenguin gambes. Només els previsors que han fet encàrrecs tenen garantit menjar gambes fresques aquestes festes nadalenques. Això sí, el preu de compra és un 37 per cent superior a altres èpoques de l’any.

Una altra opció és comprar les gambes amb antelació i congelar-les, tot i que alguns han tingut sort i les han aconseguit en el darrer minut. I els que han quedat sense sempre tenen la possibilitat de comprar-les congelades.

23/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris