X

Inca expropiarà els habitatges de davant el Teatre Principal per fer-hi una plaça

Els propietaris afectats tenen 15 dies hàbils per presentar-hi al·legacions

29/12/2019

Inca expropiarà els habitatges de davant el Teatre Principal per fer-hi una plaça

L’Ajuntament d’Inca ha iniciat l’expedient d’expropiació forçosa de les set parcel·les enfront del Teatre Principal per construir-hi un nou espai públic de 700 metres quadrats. Una nova plaça per embellir la façana principal de l’edifici catalogat, una vegada que hauran acabat les obres.

Els immobles afectats, situats entre els carrers de Sant Bartomeu, de Martí Metge i el Teatre, fa anys que estan desocupats i en mal estat de conservació. Des del 2017 tenen atorgada la suspensió de llicències per evitar-hi qualsevol actuació urbanística que en complicàs l’expropiació. Per aquesta operació, el consistori ha autoritzat la despesa de 377.330,12 € en concepte del valor d’expropiació forçosa als sis propietaris afectats. Són cases, corrals i cotxeres en desús que es demoliran.

Ara els serveis jurídics municipals taxaran de manera individual els terrenys situats en sòl urbà, en ple nucli antic i qualificats com a espai lliure públic. Els propietaris afectats i els titulars de càrregues tenen 15 dies hàbils per presentar-hi al·legacions.

29/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris