X

El primer infant nascut a les Illes nom Arlet Bardolet

El primer bebè de 2020 a les Pitiüses és una nena anomenada Ainhoa que ha nascut a l'hospital de Formentera

01/01/2020

El primer infant nascut a les Illes nom Arlet Bardolet

El primer infant nascut a les Illes Balears enguany nom Arlet Bardolet. És una nina i ha nascut a les 3.35 hores a l’Hospital de Son Espases. Així ho han informat avui dimecres dematí des de l’IBSalut. Arlet ha nascut amb 2.390 grams de pes i ha estat el primer part de l’any més tardà de l’últim lustre a l’arxipèlag.

El primer bebè de 2020 a les Pitiüses és una nena anomenada Ainhoa que ha nascut a l’hospital de Formentera aquest dimecres a les 11.11 hores, segons informa l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

La petita, que ha pesat 2.670 grams, és la segona filla de Vanesa i Emilio, tots dos naturals de la pitiusa menor. El naixement s’ha produït mitjançant un part normal, i tant la mare com la nena es troben bé i descansen en una habitació de l’hospital de l’illa.

L’Àrea de Salut destaca que és la primera vegada que el naixement del primer bebè de l’any a Formentera s’avança al de l’hospital de Can Misses, d’Eivissa. De fet, en els dos últims anys el primer naixement a la pitiusa menor s’havia retardat fins el 6 de gener.

01/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris