X

El petit comerç parla d’una baixada de vendes aquesta campanya de Nadal

La pressió de les grans superfícies i les franquícies obliga a fer descomptes en plena campanya de Nadal.

02/01/2020

El petit comerç parla d’una baixada de vendes aquesta campanya de Nadal

Encara falten 4 dies per als Reis d’Orient, però molts petits comerços de Palma ja tenen cartells de rebaixes en els seus establiments. La pressió de les grans superfícies i les franquícies obliga a fer descomptes en plena campanya de Nadal.

Toni Gayà, president d’Afedeco, explica que si “els grossos” ja han posat el cartell de ‘Rebaixes’, els petits comerços es veuen obligats a fer el mateix per poder captar clients.

Patronals com Afedeco afirmen que la campanya és dolenta i apunten a una reducció de les vendes superior al 10 per cent. Pimeco parla de campanya mediocre i assenyala que les promocions tot l’any, Internet i el Black Friday perjudiquen l’època de Nadal.

“Jo me’n record que per Nadal era algo increïble, un paquet darrere l’altre. Era una monada i ara no ho és una monada”, declara Mateu Cunill, de l’Associació de Comerciants d’Es Geranis. 

Força ambient als carrers més comercials com Sant Miquel, però poques bosses. Són dies per acabar de fer els encàrrecs dels Reis d’Orient. Les patronals reclamen tornar a les campanyes tradicionals de rebaixes.


Els petits comerços obriran els diumenges fins a les rebaixes

02/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris