X

Gaizka Taro fotografia el rodatge de la sèrie ‘Pep’ d’IB3 a Montuïri

Les instantànies es recullen ara en una exposició a Cas Retratista i en un llibre

03/01/2020

Gaizka Taro fotografia el rodatge de la sèrie ‘Pep’ d’IB3 a Montuïri

Fa uns mesos el rodatge de la sèrie ‘Pep’, d’IB3 Televisió, va revolucionar el poble de Montuïri. El moviment d’actors, càmeres i productors va cridar l’atenció del fotògraf GaizKa Taro, que es va dedicar a retratar tot el que passava. Ara presenta el resultat en una exposició i un fotollibre.

Gaizka Taro es defineix a ell mateix com el retratista de Montuïri i davant un esdeveniment com aquest no hi podia faltar. La sèrie ‘Pep’, protagonitzada per Llum Barrera i Toni Gomila, s’enregistrava l’estiu passat a Montuïri i Gaizka Taro va voler fer el seguiment del rodatge. Un procés que el va sorprendre.  Taro fa les fotos a la manera antiga i fa el revelatge químic de manera manual.

Ara, totes les fotografies fetes per Gaizka Taro es poden veure en una exposició a Cas Retratista a Montuïri fins dia 31 de gener. També s’han editades en un llibre que inclou frases de l’equip de producció i dels actors. Un record que reflecteix el pas per Montuïri de l’equip de la sèrie ‘Pep’, que s’estrena a IB3 Televisió dilluns 20 de gener.

03/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris